Collectie: Ristning, Meget Mørkt Ristet - Full City++
Dette er en meget mørk ristningsgrad, og sekunder mere i risteren vil resultere i besøg fra brandvæsnet. Jeg rister ikke så mørkt som dette, da jeg slet ikke er til den specielle lidt fiskeagtige duft, der kommer fra bønnerne i denne grad. Det er jeg slet ikke til, lige nu... men måske en gang, hvem ved :)
Geen producten gevonden
Minder filters gebruiken of alles verwijderen
FAQ
Hvilken ristningsgrad skal jeg vælge?
Det kommer helt an på hvad du skal bruge din kaffe til. Den nordiske trend er de seneste år gået mere og mere mod en meget lystristet kaffebønne, det som mange kalder "New England Roast". Hvorimod der før var en stor tilhænger skare til medium roast, også kaldet City+ til Full City. Espresso bønner ligger typisk i den mørke ende af skalaen, det som kaldes Vienna Roast, Light French Roast eller French Roast.
Det er ret forvirrende fordi mange laver deres eget målesystem. Men ens for alle er farvens intensitet på bønnerne efter ristning. Her kan du se en dybere udredning, samt et skema.
Hvordan skal jeg opbevare min kaffe?
Bedst er at bruge den pose kaffen kom i, hold den lukket og helt tæt, med den "zip-lock" der er på vores poser. Sørg for at kaffen ligger et sted uden direkte sol og høje temperaturere.