Collectie: Hario Koldbryg

HARIO koldbryg udstyr giver dig en enkel og effektiv måde at brygge lækker, forfriskende koldbryg kaffe. Designet med holdbare materialer og en praktisk filtreringsmekanisme, sikrer det en ren og fyldig smag uden sediment. Ideelt til kaffeentusiaster, der ønsker at nyde en glat og aromatisk koldbryg derhjemme.

Geen producten gevonden
Minder filters gebruiken of alles verwijderen

Hario Koldbryg

FAQ

Hvad er et kaffe blend?

Et kaffe blend er en kaffeblanding, typisk med en basisbønne og en tilsætning. Basisbønnen er den der er mest af i blandingen, og tilsætningen er den mere specielle smag, der kan forme kaffen i en given retning. F. eks. vores ICED Coffee Blend, den har en Kenya som base og en Burundi som tilsætning. Begge bønner er 100% arabica og sammensat udfra et ønske om en speciel smagsretning. Mange bruger Rubusta bønner i deres blandinger, da de er billigere og mere kraftige i smagen. Vi bruger altid kun arabica i vores.

Hvordan laver jeg coldbrew?

Der er mange metoder til dette, men fælles for alle er at du skal have meget grov kværnet kaffe liggende i koldt vand over længere tid. Her er min opskrift på iskaffe eller ICED Coffee/Coldbrew

Hvilken temperatur skal vandet til kaffebrygning have?

Ideelt skal vandtemperaturen ligge mellem 92 og 96 grader Celsius. Når du brygger kaffe i en stempelkande eller tragt, er det vigtigt at vente en kort stund efter vandet er kogt, før du hælder det over kaffen. Det er bedst at undgå at bruge vand ved 100 grader, da det kan påvirke kaffens smag negativt ved at "skolde" den.