RE-ZIP Cirkulær Emballage

Sig nej til engangs emballage og vælg cirkulære RE ZIP-emballager.

Hos EverBean har vi et et klart mål om at nedbringe det aftryk vi sætter på kloden, igennem vores produktion, distribution og vores drift. RE-ZIP samarbejdet et et af de skridt vi har taget, for at komme vores mål tættere.

RE ZIP er et returneringssystem for cirkulære emballager, der gør det muligt at genbruge emballagen til forsendelse flere gange. Alt hvad du skal gøre er at returnere emballagen, og den vil blive genbrugt. Genbrug af emballagen reducerer både CO2-udledning og træfældning i forhold til engangsemballage, og du undgår også en fuld skraldespand. En RE ZIP-emballage er designet til at reducere CO2-udledningen allerede første eller anden gang den bliver brugt (afhængigt af typen af emballage).

EverBean ønsker at bruge RE-ZIP til alle vores ordre, bare ikke dem der sættes til afhentning hos os. Der pakker vi kaffen i poser fra sukkerrørsproduktion, og vi opfordrer jer til at tage en pose med til jeres køb.

Så enkelt er det

Enkelt med RE-ZIP

  1. Shop som du plejer
  2. Når du checker ud vælger du RE-ZIP i din kurv
  3. Du giver kr. 15,- for den cirkulære emballage, MEN du får en rabat på 10% ved dit næste køb af kaffe hos EverBean.

Returner emballagen

  1. Når du har modtaget din ordre, folder du kassen sammen og scanner QR koden med din smartphone, for at finde det nærmeste sted at aflevere emballagen retur.
  2. Når dit afleveringssted har modtaget emballagen, scannet den korrekt og afsendt, modtager du en mail med din rabatkode til kaffe i vores shop.

Med RE-ZIP springer vi mange af de normale genbrugs led over, og derved sparer vi kloden for en masse slitage. Vi mindsker CO2 ved transport, forbrænding og /eller selve genbrugsprocessen.