Unika Kaffe

Få jeres egen "private label" og opløft jeres restaurant endnu et niveau. Giv jeres gæster en signaturkaffe, der kun kan opleves hos jer. Hos EverBean kan vi, grundet vores størrelse, udvikle kaffe med unikke smagsnoter specifikt til jeres behov. Lad os sammen skabe en unik smagsoplevelse, der matcher jeres vision.

Omtanke for miljøet og Etik
Med omtanke i produktionen vælger jeg miljøbevidst dyrkede bønner, og så meget økologi som der giver mening. Jeg støtter projekter hos de lokale befolkninger, samt den natur de kommer fra. Jeg handler helst direkte med farmeren for at sikre fair pris, god løn og at pengene ikke skifter hænder mere end nødvendigt.

 Unika kaffe

EverBean Kafferisteri er dedikeret til at levere kaffe, der går ud over det forventede. Gør din kaffeservering til en oplevelse, der afspejler din passion for kvalitet og smag.

 

Jeg er med jer hele vejen

Fra start til slut investerer jeg den tid der skal til, for at I kommer i mål med jeres vision. Der er ingen opskrift eller et skema for processen, men 100% åbenhed, dedikation og fordybelse.

Igennem et større netværk har jeg adgang til unikke bønner fra hele verden, og tager gerne prøver hjem for at sikre at I er tilfredse.

Møder og smagninger af produkterne er selvfølgelig hos jer, så længe der er en brofast forbindelse :)

Jeg glæder mig rigtig meget til rejsen med jer.

 

Anders Dalmose