Kollektion: Hario

Hario er en fuld service provider, et mærke der har hele paletten indenfor kaffe og tea brygning. Hånd kværne, opbevaring, kedler og drip tragte. Du finder en del af produkterne i smukke farver til udelivet, sommerhuset eller dit smukke hjem.

Produkterne er enkle og ligetil at bruge.

Hario

FAQ

Hvad er en god kaffekværn?

En god kaffekværn er mange ting, men først af alt en der ikke bliver varm når du kværner fint. Det sker tit i billigere kværne, da skærene arbejder meget hårdt mod hinanden og derved bliver der vart i kværnen. Det får kaffebønnernes aromatiske olie til at trække ud inden du brygger din kaffe, og det er ikke hensigtsmæssigt.

Comandante laver fabelagtige håndkværne og er en meget stor glæde at have som værktøj.

Hvilken kaffe til pour over?

Til pour-over bryggemetoden anvendes medium kværnet kaffe, dette er vigtigst af alt. Hvilken kaffe type du vælger er helt op til dig og din smag. Jeg vil dog anbefale en lysere ristning, da du får en renere smag uden for meget bitterhed.

Hvordan laver man Pour Over kaffe?

Den enkleste metode er med en Hario v60 kaffetragt og dertilhørende filter. Du skal bruge 10g. fint malet filterkaffe og ca. 180g vand. Det er vigtigt med malingsgraden da en for grov kværning resulterer i at kaffen løber for hurtigt igennem og en for fin, at der opstår "prop" i kaffebrygningen og der kommer en bitter smag med i kaffen. Vandet skal være mellem 92 og 96 grader ved brygning.