Bag EverBean

 

Jeg hedder Anders og er bosat i Vejle sammen med min kæreste Pernille, i et hus vi har renoveret fra bunden. I min mave har der altid boet en iværksætter med 120% gåpåmod, som gang på gang har hjulpet mig til gode resultater i mine vanvidsprojekter (i vennernes øjne).

EverBean er en blanding af tre studie kammeraters fælles passion for kaffe, COVID-19 kedsomhed, mange timers nørderi og liter kaffe.

I dag er jeg ene i projektet og fra bopælen i Vejle spreder jeg duften af frisk kaffe, glæden ved arbejdet og den gode smag af alverdens kaffebønner.

For mig er EverBean et pusterum der kan tage mig væk fra en travl hverdag som forretningsudvikler i en brandingvirksomhed, lydteknisk arbejde for internationale artister og fotografvirksomheden. I projektet finder jeg en ro og et fokus, der giver mig troen på at EverBean kan skabe god kaffe OG med et minimalt aftryk på verden.

I min "fritid" læser jeg en diplom uddannelse i digital konceptudvikling, med CSR og certificering som omdrejningspunkt. Jeg tager uddannelsen for at kunne give EverBean det bedste afsæt og sikre virksomhedens DNA fra starten har omtanken for miljøet og et minimalt aftryk at sætte på kloden.

Vil du lege med, udvikle, købe kaffe eller have mig forbi med cyklen, så tag kontakt.

 

De bedste hilsner

Anders Dalmose