Firmaordning

I bestemmer hvilke bønner, mængden og hvor tit I vil have dem leveret. Indenfor trekantområdet; Vejle-Kolding-Fredericia, levere jeg bønner til din virksomhed personligt. I resten af landet sender jeg op til 10 kg.

Kafferister der nedkøler bønner

Kaffe uden emballageaffald

Kaffe over 2 kg, pr. sort, har I mulighed for at modtage bønnerne i plasttønder som jeg byttes med fyldte næste gang vi ses. Det sparer jer for en masse engangs emballage til genbrug og miljøet for en masse emballage.
Send mig en mail eller giv mig et kald, og lad os finde den bedste kaffe løsning sammen.

 

To go affald og engangs affald, skal bekæmpes

 

Kontorfællesskab

Det er oplagt at lave større bestillinger hvis I er flere der deler kontorfasiliteter, eller bygning. Da kaffebønnerne i større mængder leveres i plasttønder, kan I nemt dele det ud imellem jer. Det sparer transport, penge på forsendelse og emballage. Billigere for jer og bedre for miljøet.

 

Fri til at ændre ordren ALTID - uden binding
Når I har en erhvervsaftale med EverBean, får I et login så I selv kan ændre mængde, type og levering. I kan betale online med kort eller tilmelde månedlig faktura.

Der er ingen binding og ingen bøvl.
og jeg leverer uden beregning, i trekantområdet
(Vejle, Fredericia, Kolding og der imellem) til alle der har et erhvervsabonnement.

Sådan gør du
 • Opret en kunde konto her
 • Skriv til mig at du ønsker en virksomhedesløsning på: virk@everbean.dk
 • Når du får en godkendelses mail fra mig, er du igang.

 

Kaffetyper

  1 af 7

  Mindre emballage

  Ved bestilling af 3 kg og op, leveres jeres bønner i plasttønder med stor åbning i toppen, så de er lette at tilgå. Det tykke og tætsluttende skruelåg sikrer at bønnerne ikke afgiver for meget smag og duft inden de skal bruges.

  Du kan salvfølgelig også vælge at få din kaffe i normale 500g eller 1000g poser, det er helt op til dig. Det koster bare på ESG rapporten.